Reisinformatie

Met de auto

Chestnut lake is heel makkelijk met de auto bereikbaar, want het ligt vlak bij het kruispunt van twee autosnelwegen die het noorden en zuiden, en het oosten en westen van Frankrijk verbinden: de A20 (van Parijs naar Toulouse) en A89 (tussen Bordeaux en Lyon). Neem contact met ons op voor meer informatie of plan zelf uw reisroute op internet (www.viamichelin.nl) of met behulp van uw autonavigatiesysteem.

Met de trein

De trein is een uitstekende manier om uw vakantie ontspannen te beginnen. Vanaf Amsterdam of Rotterdam brengt de Thalys u naar het station Gare du Nord in Parijs, vanwaar u met de metro of taxi naar Gare Austerlitz gaat om de trein naar het prachtige historische station van Limoges- Bénédictins te nemen. Hier kunt u (van tevoren) een auto huren, maar als u er de voorkeur aan geeft, kunnen wij u ook van het station ophalen en u er aan het einde van uw vakantie weer afzetten. (Zie de informatie onder het kopje ‘extra’s’ op de tarievenpagina).

Terug naar de top van de pagina

Met het vliegtuig

Vanuit Nederland zijn er geen rechtstreekse vluchten naar de luchthaven van Limoges, maar u kunt vanaf Schiphol en Maastricht wel naar het zuiden van de Limousin vliegen, naar de moderne luchthaven Brive-Vallée de la Dordogne op een kleine 1½ uur rijden van Chestnut Lake. CityJet vliegt in de zomer op woensdag en zaterdag vanaf Amsterdam Schiphol en RyanAir start dit jaar de route Maastricht-Dordognevallei, op woensdag en zondag van begin april tot eind oktober – met spectaculaire introductieprijzen voor het laagseizoen. Kijk voor actuele aanbiedingen en Fly & Drive-arrangementen op www.aeroport-brive-vallee-dordogne.com Ook is het mogelijk dat wij u van de luchthaven komen ophalen en u er aan het einde van uw vakantie weer afzetten. (Zie de informatie onder het kopje ‘extra’s’ op de tarievenpagina.)

Neem contact met ons op voor meer informatie over de diverse reismogelijkheden.

Terug naar de top van de pagina

Ga naar onze links-pagina voor websites die u kunnen helpen bij het plannen van uw reis.